arrow_drop_up arrow_drop_down

Incompany A3 studiedag 

voor het onderwijs

De dagen lengen en het einde van het schooljaar komt steeds dichterbij. Een mooi moment om de balans op te maken en vast vooruit te blikken op het schooljaar 2019-2020. Wat zijn jullie ambities voor het nieuwe schooljaar? Wanneer zijn jullie tevreden? En wat willen jullie gaan doen om jullie ambities te verwezenlijken? 

Speciaal voor onze klanten in het onderwijs organiseren wij incompany studiedagen waarin we u begeleiden in de zoektocht naar het antwoord op deze vragen. Wij maken hiervoor gebruik van de A3 methodiek, een manier om een compact plan te maken (dat past op A3 formaat), waarin een duidelijke samenhang is tussen ambities, resultaten en acties. Een A3 plan is een helder overzicht en raakt de essentie van de uitdagingen waar jullie het komende jaar voor staan. Het is een handvat om te sturen op de ambities en om met elkaar het goede gesprek te voeren.

De resultaten van de studiedag

  • Het A3 plan voor 2019-2020 staat stevig in de grondverf;
  • U heeft kennis van de manier waarop je het plan dynamisch en betekenisvol kunt houden;
  • U heeft kennis van hoe de manier van sturen wordt geborgd in de organisatie.

Het is een interactieve dag waarin de begeleiders van RONT Management Consultants u aan de hand nemen om een goed plan op te stellen. 


Praktische info

  • € 3500,- per studiedag (vrijgesteld van BTW, inclusief cursusmateriaal, het praktijkboekje A3 methodiek en gratis oefenlicentie A3 digitaal)
  • Maximaal 20 deelnemers*
  • Op uw eigen locatie

*Voor kleine groepen geldt een aangepast tarief. 

Meer weten?


 

Een studiedag aanvragen? 

Aanvragen

Aanvraag incompany studiedag A3 in het onderwijs
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.