Walter van den Nieuwenhuizen

A3 digitaal expert! 

Minder papier en beter resultaat!

Ik adviseer organisaties in de profit en non-profit sector die resultaatgerichter willen zijn en plannen willen maken waar wat mee gebeurt. Minder papier en beter resultaat. Wat daarbij versterkend werkt, is dat ik makkelijk schakel tussen strategische advisering en praktische toepasbaarheid. Het is mijn uitdaging om mensen in de organisatie in beweging te brengen, in lijn met de afgesproken koers. Ik doe dat met een scherpe blik en warme, humorvolle communicatie. Mijn achtergrond is bedrijfskundige en ben opgeleid als black belt lean six sigma.

Als senior adviseur adviseer ik organisaties in de publieke sector, maatschappelijke veiligheid, de zorg, het onderwijs en de profit sector. Mijn advisering is altijd gebaseerd op bewezen inzichten en modellen. Kernthema’s: effectieve sturing (A3 methodiek), planning & control en HRM, procesmanagement, Lean.

Ik voel mij verantwoordelijk voor de gehele implementatie van de A3 methodiek. Dat start natuurlijk met een goed A3 plan, zowel technisch als inhoudelijk. Maar even belangrijk zijn goede gesprekken en discipline in het monitoren en actualiseren van de A3 plannen. Ik leidt daarom graag A3 ambassadeurs op, die het werk continueren en de kennis van de nieuwe manier van sturen borgen.

Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de (door)ontwikkeling van de A3 methodiek. De A3 community zorgt ervoor dat de functionaliteit en de toepassing van A3 digitaal verder wordt uitgebreid. Vanuit mijn ervaring in de vele implementatietrajecten voor de A3 methodiek wordt de koppeling met de HR-cyclus verder uitgewerkt.


Neem contact op

Drs. W.H. (Walter) van den Nieuwenhuizen

Senior Consultant

+31 (0)6 - 515 918 98

E-mail

LinkedIn